Ons vastgoed

Portefeuille

DOMUS4U wenst een diverse portfolio van kwalitatief hoogstaand residentieel vastgoed te beheren. Van historische panden tot vernieuwde appartementen met een laag E-peil, elk pand in ons portfolio is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn duurzaamheid, kwaliteit en aantrekkelijk huurpotentieel, waardoor we streven naar een stabiele en veilige investering.

Het beheer van deze panden is volledig ontzorgd door de rentmeesterservice van Urbis Vastgoedgroep. Met meer dan 20 jaar ervaring in residentieel vastgoed, is Urbis uitermate gekwalificeerd om de praktische aspecten van verhuur aan te pakken, zodat onze investeerders volledige gemoedsrust hebben.

Brugge

7 appartementen

Binnen het historisch centrum (Unesco gedeelte) in Brugge werden 7 appartementen met garage en berging aangekocht. Deze zijn reeds verhuurd met een optie aankoop.

Het gaat om vernieuwbouw met een laag E-Peil die door met de volumekorting van DOMUS4U aangekocht werden onder de particuliere aankoopprijs.

In combinatie met het zeer laag aanbod van appartementen binnen het historisch centrum zorgt voor een hogere huurprijs. Het huurkooptermijn is maximaal 60 maanden.

Kortrijk

13 appartementen

Dit exclusief cohousing project van “Compagnie Het Zoute” werd in oktober 2023 door het vastgoedfonds aangekocht. Het autoluwe woondomein met 13 privé-units is rustig gelegen vlakbij het bruisende stadscentrum van Kortrijk en heeft door het duurzaam en toekomstgericht woonconcept een zéér hoog huurpotentieel bij young professionals.

Naast de privé delen beschikt het project over gemeenschappelijke leef-en werkruimtes, keuken, tuin en terras. Om de beleving van het cohousing concept extra aantrekkelijk te maken wordt ook gezorgd voor extra dienstverleningen zoals bijvoorbeeld was-service,… .

De oplevering van het cohousing project is voorzien voor het voorjaar van 2025.

Heeft U interesse in vastgoed, maar geen tijd of zin om zelf in te staan voor de aankoop of voor het beheer?

Laurent Delvauxstraat 2
9000 Gent

0495 87 70 00
info@urbis.be

Over ons

Duurzaam investeren in residentieel vastgoed. DOMUS 4U maakt deel uit van Urbis Vastgoedgroep.

Meer info

©2023 DOMUS 4U · Privacybeleid · Cookiebeleid

Contact

Maak een afspraak

Wenst u een afspraak of meer informatie over DOMUS4U? Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk.